Ma: 2021.10.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kállói drogdílerek rendőrkézen
Privatkopo.hu 2021. 09. 24. 6:40:00

A Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat többrendbeli kábítószer-kereskedelem bűncselekmények, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt egy 32 éves, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves kállói lakos ellen.A férfi és fiatalkorú társa rendszeresen, kereskedelmi haszon előteremtése, valamint saját fogyasztásra szánt kábítószer beszerzése céljából többször értékesített kábítószert Kállón. A 32 éves gyanúsított 2021. január eleje és augusztus közötti időszakban adott el - közel 40 alkalommal - alufóliába csomagolt kábítószert, grammonként 1000 forintért több kállói férfinak, valamint egy gyermekkorú részére. A fiatalkorú gyanúsított egy gyermekkorú és egy fiatalkorú részére értékesített drogot.

A férfi lakásán a rendőrök 2021. április 28-án és szeptember 22-én kutatást végeztek, amelyek során az ingatlanban tíz darab alufóliát, valamint egy simítózáras fehér port tartalmazó tasakot, második alkalommal pedig 17, alulófóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A szakértői vizsgálat alapján az áprilisban lefoglalt szer N-etil-hexedron kábítószert tartalmazott, a szeptemberben lefoglalt anyag szakértői vizsgálata folyamatban van.

A nyomozók 2021. szeptember 22-én a 32 éves kállói lakost és fiatalkorú társát elfogták a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az illetékes ügyészség részére a letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat