Ma: 2023.05.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több mint 800 tő kannabiszt termesztett
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 7:25:00

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a szerb-magyar határ közelében levő tanyáján, több parcellában eladásra termesztett kannabiszt.A szerb állampolgárságú vádlottat a bíróság korábban már fegyházbüntetésre ítélte kábítószer birtoklása miatt. Szabadulását követően a férfi a határ közelében tanyát vett, ahol már 2020-ban kannabiszt termesztett és értékesített. Az ültetvényt 2021-ben bővítette, valamint a növény neveléséhez, szárításához, porciózásához szükséges eszközöket, berendezéseket beszerezte, az épület padlásán szárító helységet alakított ki. Ezt követően 12 nagyobb parcellából álló szektort alakított ki, ahova a rendszeres értékesítés érdekében eltérő fejlettségi fokú, összesen 863 tő kannabisz növényt ültetett.

A rendőrség 2021 júniusában a növényeket lefoglalta, azok kábítószernek minősülő kannabinoid vegyületet tartalmaztak, és a tövek száma a jelentős mennyiség alsó határát meghaladta.

A főügyészség a vádlottat jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, amely életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéssel fenyegetett bűncselekmény.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

További friss információk
Két rablás és hat lopás - a szokásos cigányvédekezés: ott sem volt
A cigány állítása szerint tartozott neki az általa nem ismert férfi - megverte és kirabolta
Kábítószerrel a zsebében sétált be a rendőrség épületébe a rabló
Zavarta a permetezés, ezért kétszer tarkón lőtte szomszédját egy gyakorló elmebeteg
Nőket fenyegetett és kényszerített prostitúcióra egy nógrádi „navajonki”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat