Ma: 2023.05.30.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Egy kaposvári családban túlságosan jól sikerült az emancipáció
Privatkopo.info 2022. 01. 18. 10:48:00

Több alkalommal megverte férjét egy kaposvári nő. A harcias asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki, kapcsolati erőszak miatt kell felelnie - tájékoztatott a nyomozó hatóság.Az eljárás adatai alapján 2021 áprilisa óta egy kaposvári asszony számos alkalommal bántalmazta a férjét, volt, amikor késsel, vagy éppen fejszével fenyegette.

Legutóbb 2022. január 17-én vesztek össze, akkor az asszony egy üvegpohárral sebezte meg a férfi arcát, aki a történtek után a rendőrség segítségét kérte.

A bántalmazások során a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek.

A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt a lakhelyén elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

A nyomozók az 54 éves nő ellen - a férfi védelmében - ideiglenes megelőző távoltartó határozat hoztak, valamint kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - közölte a rendőrség.

További friss információk
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Chatszobában árulták a drogot
Megölte gyermekkori barátját
Húsdarálóval verték össze, majdnem belehalt
Súlyosítás: hat és fél év szabadságvesztésre ítélték az élettársát szabadulása után újra bántalmazó férfit
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat