Ma: 2021.10.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Karddal támadt a vendégére egy férfi
Privatkopo.info 2021. 10. 12. 7:22:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt vádat emelt egy 43 éves Nógrád megyei férfival szemben, aki látogatóját egy karddal sebesítette meg.A vád szerint a sértett 2021. március elején, késő délután, ittas állapotban kereste fel a vádlottat annak lakásán, ahol először a vádlott élettársával találkozott, akit szidalmazni kezdett.

Ez meghallva a házigazda magához vett egy 55 centiméter pengehosszúságú fanyelű díszkardot, azzal támadt a látogatóra. A sértett hátrálni kezdett az utca irányába, kezét védekezésül maga elé tartva, miközben a vádlott több ütést mért a karddal a férfi karjára és oldalára, az ütések közben megvágta a bal kezének egyik ujját is.

A látogató a bántalmazás következtében a kezén könnyebb sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a vádlott által használt eszközre és a körülményekre, a súlyosabb sérülések elmaradása a véletlenen múlott.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádiratában végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

További friss információk
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
Hamis PCR tesztekkel kereskedőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai
Ukrán rabolt Veszprémben
Akkora a rend, hogy még a rendőrt is leütik a kapitányságon
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat