Ma: 2022.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Eltérő kultúra: bűnügyi őrizetben a kispesti keresztelőn verekedő „c-típusúak”
Privatkopo.info 2022. 06. 17. 6:42:00

A pünkösdvasárnap történt bántalmazás miatt két férfi után indított hajtóvadászatot a BRFK. A feltételezett elkövetők végül feladták magukat.Egy kispesti ház udvarán tartott, nagy létszámú családi rendezvény kapcsán több bejelentés érkezett a rendőrségre a hangos zene miatt 2022. június 5-én.

A rendőrök kétszer figyelmeztették az ünneplőket, majd csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. Egy környéken lakó fiatal nő és szülei is szóvá tették a hangos zenét, mire a rendelkezésre álló adatok szerint a háziak közül ketten rájuk támadtak. A perceken belül ismét a helyszínre érkező rendőrök 74 embert igazoltattak, az elkövetőket azonban csak később sikerült azonosítani. A két férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, és hajtóvadászatot indítottak utánuk.

A 20 éves R. László és a 18 éves T. Csaba végül június 16-án, délután feladta magát a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

További friss információk
Drogot terjesztett a taxis
Véget vetettek a drogbiznisznek a Pest megyei felderítők
17 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra - naponta, testszerte, ütötték-rúgták
Házastársát és gyermekeit akarta megölni egy férfi Enyingen
Karddal próbált elégtételt venni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat