Ma: 2021.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kézigránáttal akart kapát kalapálni egy nem túl eszes férfi Őrbottyánban
Privatkopo.hu 2021. 09. 22. 6:17:00
Egy férfi kapálni szeretett volna az őrbottyáni családi ház mögötti kiskertben, de a szerszám feje lötyögött. Bement a szerszámos sufniba és keresett egy alkalmasnak tűnő eszközt, hogy ütve-kalapálva rá tudja szorítani a kapa fejét a nyélre.

Mielőtt hozzákezdett volna ehhez, a szomszédja észlelte, hogy egy robbanótestnek látszó eszközzel készült ütést mérni a kapa fejére.
A kerti szerszám javítása helyett inkább kihívták a rendőrséget - és ezt nagyon jól tették, hiszen ők értesítették a tűzszerészek ügyeletét arról, hogy feltételezhetően robbanótestet találtak.

A tűzszerész járőrparancsnok a helyszínre érve megállapította, hogy egy éles, duplafejjel és gyújtószerkezettel is ellátott, magyar gyártmányú, második világháborús eredetű, 42 M Vécsey típusú támadó kézigránát került elő, amellyel szerencsére egyetlen ütést sem mértek a kapa fejére.

A tűzszerészek - megsemmisítés céljából - elszállították a kézigránátot a helyszínről a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére.

További friss információk
A törvényszék szerint is jogellenesen befolyásolták a szolnoki vállalkozó elleni nyomozást - mégis bűnügyi felügyeletben tartják a férfit
Idős asszonyoktól rabolt és lopott a 21 éves „navajonki”
Vascsővel ütötte a lízingcég képviselőjét
Elcsábított egy 14 év alatti lányt, szexuális kapcsolatot létesített vele és pornográf felvételeket készített róla
Még csak 13 éves, de már lelkesen rabolgat
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat