Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bántalmazta és kirabolta ivócimboráját
Privátkopó 2024. 01. 31. 9:01:00

Rablás bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a letartóztatásban lévő férfival szemben, aki ivótársát rabolta ki a hazafelé vezető úton. A vádirat szerint a sértett és az elkövető 2023. július 16-án együtt italoztak egy dömösi presszóban, ahonnan együtt indultak a sértett otthona felé. Az úton az elkövető cigarettát kért a sértettől, aki maga mellett tolta kerékpárját. A sötét és néptelen úton a férfi hirtelen arcon ütötte a sértettet, aki a kerékpárjával együtt elesett, és eleredt az orra vére. Ezután az elkövető a sértettől követelte a nála lévő két használt mobiltelefont. A sértett félelmében az összesen  70 000 forint értékű két telefont átadta a támadónak, aki ezután kétszer megütötte a sértettet. A megütött férfi mindkétszer a földre esett.

A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

A támadó férfi mindkét telefont tovább adta. Az egyik telefont a nyomozó hatóság lefoglalta.

A rabló férfi ötször volt büntetve, vagyon elleni - köztük rablás - bűncselekmények miatt, legutóbb a bíróság mint különös visszaesőt 2 év és 11 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelyből 2022. október 17-én szabadult.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a többszörös visszaeső férfit fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, valamint fizesse meg a sértett kárát. 

További friss információk
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
Kifosztotta utastársát, 4 év fegyházra ítélték
Ingatlancsalás emberöléssel
Tapétavágó késsel rabolta ki a taxist egy 22 éves férfi
Jogerősen tényleges életfogytiglanira ítélték a férfit, aki megölt két embert - a volt élettársa 10 év fegyházbüntetést kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat