Ma: 2023.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szexuális viszonyt létesített kiskorú diákjával egy korrepetálási lehetőséget hirdető férfi
Privátkopó 2023. 09. 19. 16:30:00

Matematikakorrepetálásra adott fel hirdetést 2019 nyarán egy élettársi kapcsolatban élő székesfehérvári férfi. A vádlott mérnöknek adta ki magát, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot létesített egy 15 éves lánnyal.A férfi 2019 nyarán, az interneten adott fel matematikakorrepetálásra hirdetést, ahol mérnöknek tüntette fel magát. A szülők beíratták a 15 éves lányukat a székesfehérvári lakásában tartott különórákra - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Az élettársi kapcsolatban élő „tanár” kihasználta a magánórákat, és tanítás helyett szexuális kapcsolatot alakított ki a kiskorúval.

A lány édesanyja megbotránkozott a lánya és a férfi közötti üzenetváltásokon, és közölte, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a különórákra. A férfi folytatta diákjával a szexuális viszonyt, miközben a tapasztalatlan, naiv fiatal lányt érzelmileg befolyásolta. Az aktusok alatt egyre durvább szexuális cselekményeket követelt a vádlott, emellett megalázta és bántalmazta a kiskorút.

A sértett lerontotta a jó tanulmányi eredményeit, és családjától eltávolodott. A férfival függőségi, fölé- alárendeltségi viszonyba kerültek. A lány 2019 decemberében még tagadta a kapcsolatot, majd néhány hónap múlva az egyik rokonának mesélt a történtekről.

A vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte a Székesfehérvári Törvényszék.

Az eljárás a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik másodfokon. A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozta, hogy a vádlottat végleges hatállyal tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol gyermekekkel kerülhetne kapcsolatba.

További friss információk
Szexuális viszonyt létesített kiskorú diákjával egy korrepetálási lehetőséget hirdető férfi
Egy férfi és szeretője prostituáltként dolgoztatták iskolázatlan ismerősüket
Gyermekpornográfiával gyanúsítanak egy férfit, aki korábban egy állami szervnél volt vezető
Bíróság felrobbantásával fenyegetőzött egy félnótás
Terrorizálta volt élettársát, börtön vár a brutális férfira
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat