Ma: 2022.01.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 11:51:00

A Hatvani Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki 2022. január 10-én, 18 óra körül, Hatvanban, a Horváth Mihály úton hátulról megütött egy gyalogost, aki ennek hatására elesett.Ezt követően a 19 éves férfi az idős sértett kezéből kirántotta az övtáskáját, amiben személyes iratai és készpénze volt, majd elmenekült a helyszínről.

Az adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható K. Tamást, akit néhány órán belül otthonában elfogtak.

A férfit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Kevesellte a fűnyírásért kapott pénzt, önbíráskodás miatt emelt vádat az ügyészség
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára egy rendesen piálgató fiatalember
Macskaalomba rejtették a kokaint - vádat emelt a főügyészség
Egyre nagyobb a rend: halálra késeltek egy férfit Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség
Elhanyagolta kisgyermekét egy rendszeresen italozó „anya”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat