Ma: 2022.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 11:51:00

A Hatvani Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki 2022. január 10-én, 18 óra körül, Hatvanban, a Horváth Mihály úton hátulról megütött egy gyalogost, aki ennek hatására elesett.Ezt követően a 19 éves férfi az idős sértett kezéből kirántotta az övtáskáját, amiben személyes iratai és készpénze volt, majd elmenekült a helyszínről.

Az adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható K. Tamást, akit néhány órán belül otthonában elfogtak.

A férfit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Féltékenységből rongált
Ököllel és bottal ütötte a feleségét, zárásként meg is rugdalta
Ezúttal Salgótarjánban rabolt egy „navajonki”
Súlyos sérüléseket okozott az ittas férfi az ittas élettársának
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat