Ma: 2022.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
19 éves börtönérett rabolt Hatvanban
Privatkopo.info 2022. 01. 11. 11:51:00

A Hatvani Rendőrkapitányság rablás és súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki 2022. január 10-én, 18 óra körül, Hatvanban, a Horváth Mihály úton hátulról megütött egy gyalogost, aki ennek hatására elesett.Ezt követően a 19 éves férfi az idős sértett kezéből kirántotta az övtáskáját, amiben személyes iratai és készpénze volt, majd elmenekült a helyszínről.

Az adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható K. Tamást, akit néhány órán belül otthonában elfogtak.

A férfit - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Jól kezdik: 12 és 13 éves fiúk raboltak
Kiszolgáltatott férfiak kizsákmányolásával gyanúsítják
Csak a szokásos: két „kiccsalád” feszült egymásnak Kerepesen, előkerültek a fegyverek is - senkit nem tartóztattak le
Letartóztatásban a volt élettársát brutálisan bántalmazó férfi
7 évig élt hamis személyi okmányokkal Hollandiában
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat