Ma: 2024.04.04.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Cigányszerelem: villáskulccsal verte össze a lányával szexelő mostohaapját
Privátkopó 2023. 03. 17. 5:55:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a nő ellen, aki felindult állapotban villáskulccsal bántalmazta rokonát.A vádirat szerint 2022. szeptember 9-én a vádlott és a sértett - aki a vádlott édesanyjának élettársa - közeli hozzátartozóik temetését szervezték. Délután a sértett meghívta a vádlottat Komádiban egy italmérő helyre, ahol mindketten nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak. 20 órakor az ittas sértett a kocsmából távozott és onnan a vádlott Komádiban lévő lakóhelyére ment, ahol otthon tartózkodott a vádlott lánya. A házban a sértett a felnőttkorú lány belegyezésével intim kapcsolatot kezdett, azonban ekkor hazaérkezett a vádlott és meglátta lányát az ágyban fekvő sértettel.

Az anyának nem volt tudomása a lánya beleegyezéséről, ezért feldühödött és rendkívül felindult állapotban rátámadt a sértettre, az ágyban fekvő férfi fejét megrúgta, majd dulakodtak. Ez idő alatt a vádlott lánya elszaladt a bátyjához segítséget kérni.

Miután a vádlott egyedül maradt a sértettel, a nő a konyhából magához vett egy nagy és nehéz villáskulcsot, azzal kezdte el ütni a férfit. A vádlott a villáskulccsal többször nagy erővel megütötte a sértett fejét, arcát, homlokát, illetve felsőtestét. A magából kikelt asszonyt a helyszínre érkező fia fogta le és akadályozta meg a sértett további bántalmazásában.

A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló csonttöréses, illetve a fejtájékon többszörös zúzódásos sérülése keletkezett. A bal homloktájéki benyomattal járó csonttöréses sérülés kapcsán fennállt a reális lehetősége életveszélyes sérülések kialakulásának is.

Figyelemmel az elkövetés módjára, az eszköz jellegére, az erőbehatások mértékére és számára, valamint a sérült testtájékra, a vádlott az életveszélyes állapot kialakulásának lehetőségébe belenyugodva követte el tettét.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a szabadlábon lévő vádlott ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban a főügyészség indítványozta, hogy a törvényszék a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és az elkövetés eszközét, a villáskulcsot kobozza el. A vádirat mértékes indítványt is tartalmaz, miszerint a törvényszék a törvényi feltételek fennállása esetén a vádlott beismerése esetén, őt 2 év börtönbüntetésre ítélje, amelynek végrehajtását 4 évi próbaidőre függessze fel, továbbá a lefoglalt villáskulcsot kobozza el.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat