Ma: 2023.03.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Cigányszerelem: villáskulccsal verte össze a lányával szexelő mostohaapját
Privátkopó 2023. 03. 17. 5:55:00

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a nő ellen, aki felindult állapotban villáskulccsal bántalmazta rokonát.A vádirat szerint 2022. szeptember 9-én a vádlott és a sértett - aki a vádlott édesanyjának élettársa - közeli hozzátartozóik temetését szervezték. Délután a sértett meghívta a vádlottat Komádiban egy italmérő helyre, ahol mindketten nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak. 20 órakor az ittas sértett a kocsmából távozott és onnan a vádlott Komádiban lévő lakóhelyére ment, ahol otthon tartózkodott a vádlott lánya. A házban a sértett a felnőttkorú lány belegyezésével intim kapcsolatot kezdett, azonban ekkor hazaérkezett a vádlott és meglátta lányát az ágyban fekvő sértettel.

Az anyának nem volt tudomása a lánya beleegyezéséről, ezért feldühödött és rendkívül felindult állapotban rátámadt a sértettre, az ágyban fekvő férfi fejét megrúgta, majd dulakodtak. Ez idő alatt a vádlott lánya elszaladt a bátyjához segítséget kérni.

Miután a vádlott egyedül maradt a sértettel, a nő a konyhából magához vett egy nagy és nehéz villáskulcsot, azzal kezdte el ütni a férfit. A vádlott a villáskulccsal többször nagy erővel megütötte a sértett fejét, arcát, homlokát, illetve felsőtestét. A magából kikelt asszonyt a helyszínre érkező fia fogta le és akadályozta meg a sértett további bántalmazásában.

A sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló csonttöréses, illetve a fejtájékon többszörös zúzódásos sérülése keletkezett. A bal homloktájéki benyomattal járó csonttöréses sérülés kapcsán fennállt a reális lehetősége életveszélyes sérülések kialakulásának is.

Figyelemmel az elkövetés módjára, az eszköz jellegére, az erőbehatások mértékére és számára, valamint a sérült testtájékra, a vádlott az életveszélyes állapot kialakulásának lehetőségébe belenyugodva követte el tettét.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a szabadlábon lévő vádlott ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban a főügyészség indítványozta, hogy a törvényszék a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és az elkövetés eszközét, a villáskulcsot kobozza el. A vádirat mértékes indítványt is tartalmaz, miszerint a törvényszék a törvényi feltételek fennállása esetén a vádlott beismerése esetén, őt 2 év börtönbüntetésre ítélje, amelynek végrehajtását 4 évi próbaidőre függessze fel, továbbá a lefoglalt villáskulcsot kobozza el.

További friss információk
Cigányszerelem: villáskulccsal verte össze a lányával szexelő mostohaapját
Munkába jövet-menet árulta a kábítószert
Bevásárlókocsit és kukát toltak a vasúti sínekre a fiatalok - „fejleszteni fogják a személyiségüket”
Mostohatestvére megrontása miatt emeltek vádat egy csúszómászó ellen
Hamis tanúzás miatt emeltek vádat több ügyvéd ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat