Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lelövéssel fenyegette áldozatát a 19 éves rabló
Privátkopó 2024. 01. 31. 13:10:00

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt vette őrizetbe azt a 19 éves fiatalt, aki megfenyegette, és értékei átadására kényszerítette ismerősét.Székesfehérváron elkövetett rablásról tett bejelentést a rendőrségre egy férfi. Elmondta, hogy ismerőse pénzt kért tőle, majd a tárcája és telefonja átadására kényszerítette. Mindeközben veréssel fenyegette meg, és kijelentette, ha megpróbál ellenállni, a nála lévő airsoft fegyverrel lelövi.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható  férfi elfogására a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együtt 2024. január 30-án akciót szerveztek.

A rendőrök a fiatalt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vétele mellett folytatólagosan elkövetett rablás bűntett miatt kihallgatták. A nyomozók kezdeményezik a férfi letartóztatását.

További friss információk
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
Kifosztotta utastársát, 4 év fegyházra ítélték
Ingatlancsalás emberöléssel
Tapétavágó késsel rabolta ki a taxist egy 22 éves férfi
Jogerősen tényleges életfogytiglanira ítélték a férfit, aki megölt két embert - a volt élettársa 10 év fegyházbüntetést kapott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat