Ma: 2022.10.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Márió annyira félt, hogy gyalogosgázolással „védekezett” - hihető, nem?
Privatkopo.info 2022. 05. 09. 6:56:00

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják a rendőrök azt a „félős” férfit, aki a gyanú szerint el akarta gázolni haragosát Pesterzsébeten.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást a szigetszentmiklósi L. Márióval szemben, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 3-án, 9 óra 30 perc körül, a Budapest XX. kerületi Kossuth Lajos utcán az autójával közlekedve ráhúzta a kormányt egy gyalogos férfira, akit elsodort.

A 30 éves sofőr ezután lassított, majd elhajtott a helyszínről. Az elütött férfi könnyű sérülésekkel megúszta az esetet. A kerületi rendőrök azonosították az autó vezetőjét, ám L. Márió még elfogása előtt önként megjelent a kapitányságon.

A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság bűnügyi felügyeletét rendelte el. 

L. Márió vallomásában elmondta, attól tartott, hogy a férfi megtámadja őt, de sérülést nem akart? neki okozni.

További friss információk
Dohánybolti eladó leszúrásával fenyegetőzött
Házi készítésű eszközökkel termesztettek kannabiszt
Rendszeresen vásárolt kábítószert a rendvédelmi dolgozó
Csoportosan raboltak Bagaméren
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat