Ma: 2021.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint: időskorút raboltak ki a „c-típusúak”
Privatkopo.info 2021. 11. 17. 7:53:00

A boltból tartott otthonába egy időskorú férfi 2021. november 15-én, dél körül, Fehérgyarmaton. A lépcsőház előterébe ért, amikor mögötte egy fiatalabb férfi lépett be, aki szó nélkül mellkason lökte, amitől a földre esett. A támadó nem volt egyedül, a férfi és egy nő is fölé hajolt, miközben ő a padlón feküdt.A nő a férfi száját igyekezett befogni, amíg társa a ruházatában kutatott. Végül kabátja belső zsebében a férfi megtalálta a pénztárcát, és az abban lévő néhány ezer forinttal együtt távoztak.

A bűncselekmény elkövetéséről tett bejelentés után a fehérgyarmati rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és egy tisztabereki házban elfogták őket. Az élettársakat, B. T. 35 éves és D. A-né 44 éves olcsvai lakosokat a nyomozók a rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság az illetékes ügyészség felé előterjesztést tett a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.  

További friss információk
Áprilisi tréfánál többre sikerült: kétmillió forinttal rövidítette meg a bankot
Már megint: időskorút raboltak ki a „c-típusúak”
Bántalmazta volt élettársát, az autóját is elvitte
Megverte és kifosztotta ivócimboráját
Időskorú asszonyt támadott meg a rabló - 9 és fél év fegyházbüntetésre ítélték
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat