Ma: 2022.05.12.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megint lincselni akartak az ember alatti lények, ezúttal Debrecenben
Privatkopo.info 2022. 05. 10. 5:42:00

Egy férfi tett bejelentést a 112-es segélyhívóra 2022. május 7-én, 19 óra körül arról, hogy elsodort egy bicikliző kisfiút a debreceni Futó utcában. A hívást követően azonnal a gyermek segítségére sietett, azonban néhány perc múlva megjelent a sérült családja is helyszínen…A rokonokban, ahogy tudatosultak a történtek, nekiestek a gépkocsi vezetőjének. Nem érdekelte őket, hogy a kisfiú kanyarodott ki a kerékpárjával szabálytalanul a szabályosan közlekedő autó elé, ütötték-verték a férfit, aki végül kénytelen volt bezárkózni az autójába azért, hogy ne bántalmazzák tovább.

A fékevesztett család ekkor a gépkocsin kezdte levezetni a dühét, kövekkel dobálták, és az egyik visszapillantóját is letörték.

Csak a rendőrök és a mentősök megérkezésekor csillapodtak a kedélyek. A kisfiú és a jármű vezetője is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az egyenruhások a rokonok közül két férfit és egy nőt előállítottak a városi rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a helyi „navajonkikkel” szemben.

További friss információk
Fogva tartotta, verte, elkábította és prostitúcióra kényszerítette
Több mint 800 tő kannabiszt termesztett
Drogdíler család ellen emeltek vádat Salgótarjánban
Prostitúcióra kényszerítettek nőket az emberkereskedők
Tagadott a brutális ukrán rabló, de véres volt a keze és a ruhája
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat