Ma: 2023.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Miskolci „életkép”: utcán rabolt a cigánynő
Privátkopó 2023. 09. 26. 11:29:00
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen rablás bűntette és okirattal visszaélés vétsége miatt. Az elkövető az utcán leszólított egy ittas nőt azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze, majd a kabátjánál fogva megragadta, átvonszolta az utca túloldalára, földre lökte és a táskájából elvette a pénztárcáját. 

A vádirat szerint a vádlott 2023. április közepén, este, Miskolcon, az utcán felfigyelt egy ittassága miatt bizonytalanul közlekedő nőre. Leszólította, azzal a kérdéssel, hogy van-e pénze. A sértett azt válaszolta, hogy nincs, de ha van is, az kevés. Erre a vádlott a kabátjánál fogva megragadta, és akarata ellenére átrángatta az utca túloldalára, majd a földre lökte, ezután a sértett táskájából kivette a pénztárcáját, amiben 1500 forint készpénz volt, valamint a sértett nevére szóló személyi okmányok. A vádlott a pénztárcával elfutott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetett előéletű letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Ezek a mai fiatalok: megkéselték a kutyát és a gazdáját is
Megharapta az üzlet alkalmazottját egy hajmosásra készülő cigánynő
Sorozatban zsarolta alkalmi szexpartnerét a 17 éves cigánylány
Gyermekpornográfia miatt ítéltek nyolc és fél évre egy (volt) katonát
Elektromos kerékpárral vesztegettek meg egy budapesti doktornőt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat