Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
4 millió forinttal károsította meg kuncsaftját a 24 éves prostituált
Privátkopó 2024. 05. 13. 9:04:00

Rövid időn belül beazonosították, majd őrizetbe vették a bácsalmási rendőrök azt a 24 éves nőt, aki 4 millió forintot emelt el kuncsaftja számlájáról.Egy mátételki férfi egy szexuális szolgáltatást kínáló fiatal hölgyet hívott találkozóra 2024. május 6-án, hajnalban. A randevúra néhány órán belül sor került, a légyottot követően pedig a kuncsaft pénzt utalt a nőnek a szolgáltatásért cserébe a telefonjáról. A férfi felajánlotta partnerének, hogy hazaviszi kocsival és menet közben a nő egyik ismerőse is csatlakozott hozzájuk. Útjuk azonban a tervezettnél hamarabb véget ért: a nő megkérte a sofőrt, hogy álljon meg az egyik dohányboltnál, majd a társával együtt kiugrottak az autóból és elszaladtak. 

A sértett csak ezután vette észre, hogy az útközben felügyelet nélkül hagyott mobiltelefonján aktív az internetes bankfiókja, ahonnan 4 millió forintos utalást hajtottak végre.

Az esetről értesítette a bácsalmási rendőröket, akik azonnal munkához láttak és hamar beazonosították a férfi alkalmi ismerősét. A 24 éves nőt 2024. május 7-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki csalás miatt.

A nyomozóknak sikerült a jogtalanul elutalt összegből 3,7 millió forintot egy bankszámlán lefoglalni.    

További friss információk
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat