Ma: 2022.06.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Aranygyűrűt rabolt
Privatkopo.info 2022. 06. 15. 5:24:00

A rendőrök egy órán belül elfogták a 20 éves férfit, akinek kezdeményezték a letartóztatását.Egy 68 éves apci nő tett bejelentést 2022. június 13-án, délelőtt a Hatvani Rendőrkapitányságon arról, hogy két nappal korábban egyik ismerőse megjelent a házánál és pénzt kért tőle, de mivel nem kapott, ezért dühében egy téglával bedobta az egyik ablak üvegét és távozott.

A 20 éves férfi néhány órával később újra próbálkozott a sértettnél, majd a szóváltást követően váratlanul lefogta a kezét, és az ujjáról az aranygyűrűjét levéve elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül Apcon elfogták N. Mátét, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, amelyen beismerő vallomást tett. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi ellen a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben a tiszakécskei rabló
Aranygyűrűt rabolt
Idős, beteg asszonyt rabolt ki két „navajonki”
Van, akinek semmi sem szent: 80 éves nénit fosztott ki egy 23 éves „c-típusú”
Gergőnek egy ideig nem kell drogporciózással szöszmötölnie
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat