Ma: 2022.08.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel végeztek az idős férfival a „c-típusúak”
Privatkopo.info 2022. 06. 23. 14:54:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen, akik egy idős, egyedül élő férfit a házában - az értékei megszerzése érdekében - halálra vertek. 32 ezer forintért öltek.  A két többszörösen büntetett előéletű férfi elhatározta, hogy a személyesen is ismert, idős aszódi férfi otthonába bemennek, és ha kell, erőszakkal pénz vagy értéktárgyak átadására kényszerítik.

2020. augusztus 22-én a két férfi és az egyikük barátnője az esti órákban a sértett családi házához mentek, a kerítésen keresztül bemásztak az ingatlanra. A nő az utcán maradt annak érdekében, hogy társait veszély esetén figyelmeztesse. Az elkövetők a ház bejárati ajtaját berúgták, a 70 év feletti sértettre támadtak és ütötték, rugdosták, majd egy villával és egy késsel megsebezték. A bántalmazás következtében az erősen vérző idős férfi a földre került, ahol az elkövetők tovább rugdosták, taposták. A két férfi ezt követően a házat átkutatta, és onnan 32 000 forint készpénzt, valamint egy zenedobozt magukhoz véve a figyelő társukkal együtt a helyszínről távoztak.

A házban magára hagyott sértett röviddel az őt ért bántalmazás után az elszenvedett számos sérülés következtében a helyszínen életét vesztette. Holttestét csak két nappal később a hozzá látogatóba érkező testvére találta meg.

Az elkövetőket a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a két férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. A nőt pedig csoportosan, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt vádolta meg. 

További friss információk
Megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán
Szexuális erőszak kísérlete Budapest XV. kerületében
Bűnpártolás miatti vádemelés egy volt rendőr ellen
Húsz percen elfogták a benzinkútról rabló személyt
Lincselés Ózdon: 70 éves bácsira támadt rá egy ballagást „ünneplő” c-típusú horda
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat