Ma: 2024.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
53 évesen is táskarablás volt a nyíregyházi cigány „foglalkozása”
Privátkopó 2023. 11. 28. 6:54:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. József 53 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi 2023. november 23-án, délután, Nyíregyháza belvárosában egy idős nő mögé lépett, majd megragadta és lerántotta a vállán viselt táskáját, amitől a sértett elesett és megsérült. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.A vármegyei rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre siettek és széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredménye képpen a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit alig 24 óra elteltével lakóhelyén elfogták.

A rendőrök V. Józsefet előállították a rendőrkapitányságra, kihallgatása alatt a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

További friss információk
Ukrán vendégmunkás erőszakolt meg egy debreceni nőt
Tizenévesek akartak kirabolni egy 18 éves fiatalembert
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat