Ma: 2022.05.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ököllel és bottal ütötte a feleségét, zárásként meg is rugdalta
Privatkopo.info 2022. 01. 12. 9:47:00

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki - több alkalommal - ököllel, majd bottal ütötte a feleségét.A vádirat lényege szerint a házaspár között gyakoriak voltak a viták, emiatt az asszony elhagyta a vádlottal közös esztergomi otthonát. 2021. augusztus 25-én, a délutáni órákban azonban hazatért, ekkor otthon volt a férfi és a család többi tagja is.

A férj elküldte a lakásból a családtagjait azzal, hogy meg akarja beszélni az együttélésüket a sértettel, és megígérte nekik, hogy nem fogja bántani a sértettet. A férfi ezeket megelőzően szeszes italt fogyasztott és szorongásoldó tablettákat vett be. Ugyanezen a napon a férfi féltékenységből eredő bosszúból tettleg bántalmazta a feleségét, többször ököllel megütötte a fejét, egy nagy bottal megütötte a combját, a hátának jobb oldalát és a kezét, majd a fekvő testhelyzetbe került sértettet nagy erővel hátba rúgta.

A sértett a bántalmazás következtében ujj- és bordatörést, valamint léprepedést szenvedett el. A léprepedés életveszélyes sérülésnek minősül. Az életveszélyes állapot elhárítása érdekében a sértett lépét műtéttel el kellett távolítani.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. 

A főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

További friss információk
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat