Ma: 2021.10.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ölni akart a „navajonki”, amiért dolgoznia kellett - de már „megbánta”, úgyhogy szabadon engedik
Privatkopo.hu 2021. 09. 22. 10:49:00

„Most megöllek!” - ezt kiabálta, késsel a kezében, egy encsencsi közmunkás, miközben a főnöke felé rohant. A vérengzést a munkatársai akadályozták meg, akik lefogták a késsel hadonászó „navajonkit”.A férfit elfogták a rendőrök, de még a kihallgatásán is azt mondta, ha kiengedik, hazamegy és le fogja szúrni a főnökét, amiért nem kapott szabadságot.

Az agresszív közmunkás négy hónap börtön után rájött, hogy talán mást kellene mondania, ha szabadulni akar, ezért „megváltoztatta a véleményét”, elkezdte azt hangoztatni, hogy már „bánja” az esetet.

Ezt - természetesen - el is hitték neki, így az akár öt év letöltendő börtönbüntetés helyett csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványoz a vádhatóság a bíróságnak.

További friss információk
Valami bűzlött Szolnok egyik utcájában
A törvényszék szerint is jogellenesen befolyásolták a szolnoki vállalkozó elleni nyomozást - mégis bűnügyi felügyeletben tartják a férfit
Idős asszonyoktól rabolt és lopott a 21 éves „navajonki”
Vascsővel ütötte a lízingcég képviselőjét
Elcsábított egy 14 év alatti lányt, szexuális kapcsolatot létesített vele és pornográf felvételeket készített róla
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat