Ma: 2024.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Privátkopó 2024. 02. 13. 8:04:00

A Balassagyarmati Törvényszék 1 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a volt katonatisztet, aki 2019-ben brutálisan összeverte volt párját, Orosz Bernadettet. Az ügyészség eltérő jogi minősítésért, és a büntetés kiszabásának, valamint a közügyektől eltiltásnak a felemeléséért fellebbezett.A volt katonatiszt 2019-ben több alkalommal is bántalmazta Oroszt. A brutális bántalmazás a bujáki honvéd üdülőben történt, egy rendezvényen. Vacsora után emeleti szobájukban az ittas férfi újra féltékenykedni kezdett, majd a homlokán ütötte a nőt, aki ezután kizárta őt a szobából. A férfi az ajtót betörve rárontott, és gátlástalanul, hosszasan bántalmazta Bernadettet. A nő ki tudott menekülni a szobából és segítségért kiáltott, de a férfi a szobába visszahúzva ezután is tovább verte.

Orosz Bernadett az arcán és a fején zúzódásos és töréses, nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, ám a támadás erejére, a támadott területekre, valamint a bekövetkezett sérülésekre figyelemmel fennállt a lehetősége az életveszélyes sérülések keletkezésének is.

Az ügyészség 3 év és 6 hónap szabadságvesztést és 4 év közügyektől eltiltást kért rá, de a volt katona ezt nem fogadta el, és végül neki lett igaza, mert a bíróság mindössze 1 év és 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Döbbenet.

További friss információk
Párját késelte meg egy külföldi nő Budapest VII. kerületében
Kétszer raboltak ki egy kiskorút a cigánybűnözők
Ukrán vendégmunkás erőszakolt meg egy debreceni nőt
Tizenévesek akartak kirabolni egy 18 éves fiatalembert
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat