Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenység: összeverte és megégette élettársát a brutális férfi
Privátkopó 2024. 06. 20. 6:41:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetés súlyosítását indítványozta abban az ügyben, amelyben a férfi gázspray-vel lefújta, megrúgta, megégette élettársát.A vádlott és a sértett élettársak voltak. A vádlott féltékenysége miatt rendszeresen veszekedtek. 2022. április 5-én, a vita során a férfi gázspray-vel a nő arcába fújt, majd fejét, hasát többször nagy erővel megrúgta. Ezután egy kést felhevített és azzal a sértett testét több helyen megégette. A nő kihasználta a férfi figyelmetlenségét és az ablakon keresztül, több mint két méter magasból az utcára ugrott, futva elmenekült és segítséget kért. A vádlott egy ismerősénél elrejtőzött, a nyomozó hatóság néhány nap múlva találta meg.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett, a győri kórházban életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A Győri Törvényszék a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, mint többszörös visszaesőt, 8 év fegyházbüntetésre, 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. Kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, a vádlott és védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az ügyészi fellebbezést fenntartotta, álláspontja szerint is súlyosabb büntetést érdemel a vádlott.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat