Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Óvoda közelében árulta a kábítószert
Privátkopó 2023. 11. 14. 10:02:00

Hivatalból indult eljárás 2022 szeptemberében a Szekszárdi Rendőrkapitányságon egy - akkor 40 éves - helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint hosszabb ideje, folyamatosan amfetamin tartalmú kábítószert és marihuánát árult a lakásához közeli óvoda környékén.A bizonyítékok alapján a szekszárdi nyomozók 2022 októberében fogták el a dílert, gyanúsítottként kihallgatták, majd kutatást tartottak a lakásán. Több kábítószergyanús anyagot, növényi törmeléket és fehér port, valamint a porciózáshoz szükséges növényőrlőt és digitális mérleget, csomagolóanyagot is lefoglaltak. A férfi tagadta bűnösségét, de a bizonyítékok alapján a bíróság letartóztatta, majd 2023 szeptemberében bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Mint kiderült, a vásárlók több telefonszámon is leadhatták „virágnyelven” a rendeléseiket, majd a megbeszélt helyen és időben jutottak hozzá a pakkettekhez, 3500 forint/darab áron. A szerhasználók közül akadt, aki saját bevallása szerint 2022 márciusa és júniusa között egymillió forintot meghaladó összegért vásárolt a lekapcsolt kereskedőtől. Többen szerényebb összegeket költöttek el nála, de rendszeresen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat a napokban az ügyészségnek adták át.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat