Ma: 2023.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Pajszerrel oltotta ki ismerőse életét
Privátkopó 2022. 11. 21. 5:03:00

Elfogták a ceglédi járőrök azt az 52 éves férfit, aki a gyanú szerint egy pajszerrel olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Azóta őrizetben van.Egy ceglédi laktanya dolgozója kért két férfi verekedése miatt rendőri segítséget 2022. november 17-én, délután.

A kiérkező járőrök véres ruhában és vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves N. Józsefet, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette azonos korú férfi ismerőse kezét. Az áldozat könnyű sérülést szenvedett, a támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami komolyabb és súlyosabb történtekre utalt.

A ceglédi rendőrök terepkutatása és a közelben fellelt tanúk kikérdezése után a helyszínen egy férfi holttestét találták. Testét bántalmazás nyomai borították, sok vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett. Tettes és áldozata összekapcsolásához nem volt szükség sok időre, az 52 éves férfit emberölés gyanúja miatt állították elő, majd vették őrizetbe.

Az elsődleges vélemény szerint N. József olyan erővel ütötte 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett. Az okozott sérülések vezethettek a halálához.

N. József kihallgatása nem nyúlt hosszúra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, mindössze annyit mondott: „nem emlékszek semmire”. Ehhez minden bizonnyal az alkohol és gyógyszer koktélja is hozzájárult.

Az 52 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben emberölés bűntettének, valamint testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztályának Életvédelmi Alosztálya, egyben kezdeményezték a férfi letartóztatását.

További friss információk
Drogként árulta a szódabikarbónát egy férfi a bulinegyedben
Megszúrt három rendőrt, egyikük életét vesztette
Három rablást követett el - letartóztatták
Idős emberek támadóit vették őrizetbe - „navajonkiket”?
Megkéselte válófélben lévő feleségét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat