Ma: 2022.10.23.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
A pásztói nyomozók véget vetettek a dílerduó munkásságának
Privatkopo.info 2022. 06. 19. 7:21:00

A Pásztói Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves és egy 28 éves helyi lakos ellen.A nyomozás során beszerzett adatok alapján a férfi és a nő 2021. március és augusztus közötti időszakban, valamint 2022. év elején közös otthonukban ismerősüknek rendszeresen - alkalmanként 2-2 pakk - N-etil-norpentedron új pszichoaktív anyagot értékesített.  Megállapítást nyert továbbá az is, hogy a férfi ezekben az időszakokban folyamatosan vásárolt értékesítési célból új pszichoaktív anyagot.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2022. június 15-én a 30 éves férfit és társát a lakásán elfogták. A hatóság tagjai az ingatlant és melléképületeit átkutatták, amely során a lakás több helyiségében értékesítésre előkészített - csomagolt -, közel 30 gramm, sárgás és fehér színű kristályos kábítószergyanús anyagot, valamint az értékesítésből befolyt készpénzt találtak meg és foglaltak le.

A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított 30 éves férfit és a 28 éves nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, a férfit őrizetbe vették.  

További friss információk
Kábítószerrel kereskedett egy 57 éves nő
Drogot terjesztett a taxis
Véget vetettek a drogbiznisznek a Pest megyei felderítők
17 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra - naponta, testszerte, ütötték-rúgták
Házastársát és gyermekeit akarta megölni egy férfi Enyingen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat