Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Piálgatás közben hátba szúrta élettársát egy Bács-Kiskun megyei nő
Privátkopó 2023. 11. 14. 9:43:00

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a nőt, aki 2 hónappal ezelőtt éjszaka hátba szúrta élettársát.A vád szerint a kecskeméti nő 2023. szeptember 13-án, este, a belvárosi társasházi lakásuk konyhájában együtt italozott élettársával. Éjfél körül szóváltásba keveredtek, amelynek a vádlott úgy vetett véget, hogy felkapott egy konyhakést és hátba szúrta a férfit. A sérült élettársához a nő hívta a mentőket.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt gyorsított eljárásban - az elkövetéstől számított két hónapon belül - bíróság elé állította.

A Kecskeméti Törvényszék a vádlott bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 3 évre felfüggesztette.

Az ítélet jogerős.

További friss információk
Terrorcselekménnyel fenyegetett egy 43 éves férfi
Gyermekei előtt fenyegette meg a buszsofőrt
Visszaélt orvosi helyzetével - lebuktatta az NVSZ
Önbíráskodás egy budapesti irodaházban
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat