Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rekordmennyiségű illegális potencianövelő szert foglaltak le a BRFK nyomozói
Privatkopo.hu 2021. 09. 18. 8:08:00

A Budapest Rendőr-főkapitányság munkatársai 2021. augusztus 2-án kutatást tartottak egy Budapest X. kerületi raktárépületben, ahol közel egymillió darab illegális gyógyszert találtak, amelyek összértéke meghaladja a 760 millió forintot. A szakértői vélemény alapján a 250 ezer levélnyi lefoglalt tabletta többsége Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szer, egy részük pedig új pszichoaktív anyagnak minősül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya a helyszínen elfogta a 41 éves W. V-t, akit gyógyszerhamisítás bűntett és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi nem tett vallomást, szabadlábon védekezik.

További friss információk
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
Szexuális zaklatás miatt tett valótlan feljelentést egy élénk fantáziájú nő
„Tévedésből” termesztett marihuánát
Vascsővel verte félholtra az unokatestvérét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat