Ma: 2023.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vannak még „segítőkész”” cigányok: befogadták otthonukba a 19 éves hajléktalan lányt, akit azonnal prostitúcióra kényszerítettek
Privátkopó 2023. 01. 19. 7:56:00

A Nógrád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a pásztói házaspárral szemben, akik egy kiszolgáltatott helyzetű fiatal nőt kényszerítettek prostitúcióra.A vád szerint a 36 éves nő és 38 éves férje 2016 körül egy közmunkaprogramban ismerte meg a lakhatási nehézségekkel küzdő 19 éves sértettet, akit otthonukba fogadtak.

A lányt később a házaspár regisztrálta egy szexuális szolgáltatások hirdetésére szolgáló honlapra, ahol 2019 nyarától 2020 végéig őt prostitúcióra ajánlották fel. Az együttléteket a házaspár tagjai telefonon szervezték le, ők határozták meg az egyes szolgáltatások tarifáját, a találkozók lebonyolításához általában a saját házukat biztosították. A fiatal nőt az elvégzendő szexuális cselekményekről részletes utasításokkal látták el, ellenkezése esetére bántalmazással és azzal is megfenyegették, hogy utcára teszik.

A prostitúcióval keresett pénzzel a házaspár rendelkezett, az évek során mintegy 15 millió forint haszonra tettek szert, amiből a sértett csak néhány ezer forintot kapott.

A főügyészség a házaspárral szemben emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt emelt vádiratában azt indítványozta, hogy a Balassagyarmati Törvényszék a házaspárt fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje, vagyonelkobzást is alkalmazzon velük szemben, valamint a közel 3 000 000 forint összegű bűnügyi költséget is a vádlottakkal fizettesse meg.

Arra az esetre, ha a vádlottak az előkészítő ülésen bűnösségüket beismerik és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról, a főügyészség a feleséggel szemben 8 év és 6 hónap, míg a férjjel szemben 7 év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Vannak még „segítőkész”” cigányok: befogadták otthonukba a 19 éves hajléktalan lányt, akit azonnal prostitúcióra kényszerítettek
Éheztetéssel büntette „szerelmét” a „navajonki”, ha nem volt hajlandó szexmunkát végezni
Gyerekeket terrorizált a villamoson egy drogos cigány - kábítószerre követelt pénzt
Megverte és napszámba küldte a héthónapos terhes élettársát egy „tudjukki”
Verekedtek és raboltak a cigarettatarháló cigányok Miskolcon - az ügyészség szerint nem nagy ügy ez, felfüggesztett elég lesz
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat