Ma: 2021.10.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Segítséget színlelve fosztották ki az időskorút a takony „navajonkik”
Privatkopo.hu 2021. 09. 21. 9:51:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 15 éves diósjenői lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a 15 éves fiú és gyermekkorú társa 2021. szeptember 19-én, a délelőtti órákban, Salgótarján belterületén - segítséget színlelve - a sértett részére egy lakóépület bejárati ajtaját nyitva tartották. Amíg a férfi az ajtón keresztül az épületbe bement, a két fiú a figyelmetlenségét kihasználva a válltáskáját - a benne lévő személyes iratokkal, készpénzzel és mobiltelefonnal együtt - eltulajdonította, és a helyszínről elszaladt.

A rendőrök a 15 éves fiút és a gyermekkorú társát elfogták, előállították és kihallgatták. Az eltulajdonított értékeket a nyomozók a helyszín közelében megtalálták és lefoglalták.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat