Ma: 2022.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szentestén rabolt a 22 éves „navajonki”
Privatkopo.info 2022. 01. 05. 11:03:00

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2022. január 4-én, kora délután őrizetbe vettek egy 22 éves kelebiai lakost rablás gyanújával. A férfi - a nyomozás adatai szerint - még 2021. december 24-én, este kirabolt egy sétáló asszonyt.A 71 éves nő és fia szentestén, rokonoktól sétáltak haza, amikor odalépett hozzájuk egy ismeretlen, aki lerántotta az asszony válláról a táskáját, amelyben pénz, telefon és okmányok voltak. Az idős asszony a földre esett, a rabló pedig elszaladt a zsákmánnyal.

A nyomozók a személyleírás, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül beazonosították, a tegnapi napon pedig elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit rablás bűntett elkövetése miatt - kihallgatását követően - őrizetbe vették.

A rendőrök az ügyészségen előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Letartóztatásban a férfi, aki rendőrökre uszította kutyáit
Apa-fia páros rabolt Hódmezővásárhelyen
Emberölés kísérlete: tapétavágóval vágta meg a kamasz nyakát
Letartóztatásban a 17 éves tarnabodi szurkáló - igen, ő is „navajonki”
Megsértődött a rokona egyik megjegyzésére a „finom lelkű” nő, ezért nyomban megkéselte
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat