Ma: 2021.11.28.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Megütött egy fiatal lányt, majd orrba vágta a védelmére kelő férfit, végül követ dobott egy babakocsit toló nő felé
Privatkopo.hu 2020. 10. 16. 11:07:00

Székesfehérváron, a Huszár utcában történt verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. október 14-én, délután. A helyszínen elfogtak egy 17 éves fiatalt, aki a gyanú szerint hangos szóváltást követően megütött egy ugyancsak fiatalkorú lányt, de ez nem volt elég, a lány védelmére kelő férfit úgy orron ütötte, hogy az elszédült, elesett és súlyosan megsérült.Próbált segíteni a lányon egy babakocsit toló járókelő nő is. Ő felszólította a fiút, hogy hagyja abba a bántalmazást, majd rendőrt hívott. A támadó vele  is fenyegetően lépett fel, egy  követ dobott felé. A babakocsis nő félreugrott, így nem sérült meg.

További friss információk
Brutálisan bántalmazta barátnőjét - törött borosüveggel vágta meg
Súlyos bántalmazás Tarnaleleszen
„Van kristájod?” - kérdezte dílerétől a drogos, de a nyomozóktól kapott választ
Tíz hónapos gyermeke szeme láttára ölte meg annak édesanyját, aztán - mint aki jól végezte dolgát - sorsára hagyta a kicsit
Botrányos! Pedofil háziorvos zaklatta a betegeit, egyikük öngyilkos lett - a férfi még mindig vígan praktizál
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat