Ma: 2021.10.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szociális munkást bántalmazott a többszörösen büntetett előéletű nő
Privatkopo.hu 2021. 09. 17. 6:05:00

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a nőnek a letartóztatását, aki egy szegedi átmeneti szálláson lépett fel erőszakosan.A megalapozott gyanú szerint a nő 2021. szeptember 15. napján, reggel 7 órakor jelent meg az egyik szegedi átmeneti szálláson azért, hogy annak szolgáltatását igénybe vegye. A szabályok szerint reggel 8 és este 6 óra közötti időtartamban van erre lehetőség. Ezt az ott szociális munkásként dolgozó férfi közölte a gyanúsítottal. Ennek során a sértett megkérte a nőt, hogy hagyja el az intézmény területét, majd megpróbálta kivezetni a nőt. A szállás kapujához érve, de még annak udvarán a nő visszafordult és a mögötte haladó sértettet ököllel egyszer megütötte. A sértett a további ütések elől elhajolt, a gyanúsítottat a földre vitte, majd visszatartotta a rendőrök megérkezéséig.

Az átmeneti szállás szociális alkalmazottja közfeladatot ellátó személynek minősül.

A közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a bűnismétlés, valamint a szökés, elrejtőzés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. Az indítvány alapjául az is szolgált, hogy a nő többszörösen büntetett előéletű, cselekményét különös visszaesőként követte el.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat