Ma: 2023.03.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tatabányai társasház felrobbantással fenyegetőzött egy félnótás
Privatkopo.hu 2023. 03. 07. 10:38:00

A tatabányai rendőrök két óra alatt őrizetbe vették a tettest, akinél a telefont és a híváshoz használt SIM kártyát is megtalálták.Március 6-án, kora este egy ismeretlen férfi felhívta a rendőrséget, hogy Tatabányán, a Mártírok úton található egyik tízemeletes lakóház lépcsőházában három bombát rejtett el.

A bejelentést követően a rendőrség, a katasztrófavédelem, és a mentőszolgálat munkatársai is helyszínre vonultak. A rendőrök 33 lakásból összesen 53 személyt helyeztek el egy közeli intézményben, majd a bombakutató egyenruhások, és kutyák vizsgálták át az épületet. Ezzel egyidejűleg a nyomozás is kezdetét vette. A feltételezett elkövető fényképét továbbították a helyszínen intézkedő rendőröknek. Ennek során az elkövető két órán belül a helyszínen beazonosították, majd elfogták.

A rendőrök a 22 éves férfinél megtalálták azt a telefont, amiről a hívást kezdeményezte, ezen kívül még a SIM kártyát is, amit a telefonáláskor használt.

A győri lakost előállították és - őrizetbe vétele mellett - közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető a bűncselekmény elkövetését beismerte, tettét azzal indokolta, hogy munkáltatója nem biztosított részére szállást. A kutatócsoport robbanóanyagot, robbanószert nem talált.

A rendőrség kezdeményezi a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
57 év házasság után: félkilós kalapáccsal támadt hitvesére egy öregember Erdőtelken
Tatabányai társasház felrobbantással fenyegetőzött egy félnótás
Autópályák mentén fosztogató cigánybanda tagjait kapcsolták le a Pest megyei nyomozók
Életfogytig tartó szabadságvesztést kér az ügyészség a rendőröket előre kitervelten, aljas célból megkéselő férfival szemben
Dílerek letartóztatásban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat