Ma: 2024.06.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Terrorizálta volt élettársát, börtön vár a brutális férfira
Privátkopó 2023. 09. 13. 9:21:00

Az ügyészség több súlyos bűncselekmény elkövetésével is megvádolt egy 31 éves Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei férfit, aki többször is megfenyegette, és bántalmazta is volt élettársát.A pár 2018-tól két éven keresztül együtt élt, kapcsolatuk ezt követően megromlott, később a sértett azonban befogadta a nógrádi kistelepülésen található otthonába a vádlottat.

A vád szerint a férfi 2021. augusztus 14-én, mobiltelefonon hívta fel élettársát és életveszélyesen megfenyegette azzal, hogy agyonlövi, elvágja a torkát. A nap során több becsmérlő szöveges üzenetet küldött a nőnek és összesen 54 alkalommal próbálta felhívni.

A férfi december 27-én a sértett otthonának kerítésén átmászott, a ház bejárati ajtaját berúgta és bent a riadt nőt megütötte, majd megfenyegette, hogy megöli, levágja a fejét. Az étkezőasztalra rakta a nála lévő gázriasztó fegyvert, egy 78 cm pengehosszúságú kardot és 17 cm pengehosszúságú kést, majd közölte, hogy ezekkel az eszközökkel öli meg őt. Fenyegetéseit követően elvette a nő mobiltelefonját és 20 000 forintnyi készpénzét is.

Az elkövető 2022. június 21-én ismét hívatlanul és engedély nélkül ment be a sértett házába és a hálószobában a fekvő nő kezére térdelt, fejét pedig belenyomta az ágyba. Egykori élettársának sikerült magáról lerúgnia a férfit, így megmenekült a további bántalmazástól.

Néhány nappal később az ittas állapotú vádlott újra bement a nő házába, ahol a sértett gyermekének jelenlétében bántalmazta őt.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás, kifosztás, magánlaksértés és volt élettárs sérelmére, rendszeresen, az emberi méltóságot súlyosan sértő, megalázó és erőszakos magatartás tanúsításával elkövetett kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen. A vádiratban halmazati büntetésül végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását és közügyektől eltiltását indítványozta a Balassagyarmati Járásbíróságnál.

További friss információk
Önbíráskodás egy budapesti irodaházban
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat