Ma: 2022.06.16.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Bűnügyi őrizetben a tiszakécskei rabló
Privatkopo.info 2022. 06. 15. 5:26:00

Egy tiszakécskei asszony értesítette hétfőn a rendőrséget, mivel a gondnoksága alatt álló fia arról számolt be neki, hogy egy általa ismert 24 éves helybéli - kihasználva cselekvőképtelenségét - elrabolta a táskáját, az abban lévő két telefonját és a fülhallgatóját.A nő azt is elmondta a rendőröknek, hogy a tolvaj követni kezdte a fiát tegnap előtt, majd az egyik bolthoz érve megállította, elvette értékeit, majd elszaladt.

A rendőrök meghallgatták a szintén 24 éves sértettet is, aki azzal egészítette ki az édesanyja által korábban elmondottakat, hogy támadója megszorította a karját, amikor megpróbálta védeni a táskáját.

A rablással gyanúsítható férfit néhány órával később elfogták a település rendőrei és gyanúsítottként hallgatták ki. A helybéli beismerte bűnösségét, valamint a nála tartott házkutatás alkalmával megtalálták az ellopott holmikat, és azokat visszaadták a tulajdonosának.

Az egyenruhások kezdeményezik a rabló letartóztatását.

További friss információk
Dohányboltból árulta a drogot
14 éves lánytól kért meztelen fotókat: „Azt hittem, csak akkor bűncselekmény, ha szexuális kapcsolatot létesítek vele”
Engedély nélkül tartott fegyverarzenált és lőszereket - a TEK elfogta
Őrizetben az agresszív nő, aki kórházba szállításkor támadt a rendőrre
Bűnügyi őrizetben a tiszakécskei rabló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat