Ma: 2021.10.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Privatkopo.info/fotó: JOJ Tv 2021. 10. 09. 7:26:00

A Privatkopo.info értesülése szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai pénteken, Budapesten, a Pasarét Bisztróban elfogták a „Turek” gúnynéven hírhedté vált Haris Sándort. A férfi, aki jelenleg is gyanúsítottja az 1999 tavaszán, a dunaszerdahelyi Fontana Bárban végrehajtott, tíz halálos áldozatot követelő mészárlásnak, néhány éve nevet változtatott.A TEK kommandósai fogták el pénteken, a budapesti Pasarét Bisztróban az alvilágban „Turek” gúnynéven ismert Haris Sándort, aki néhány éve új név - D. Alex - felvételével próbálta hátrahagyni bűnös múltját - tudta meg a Privatkopo.info.

A rendőrség 2020 elején nyitotta újra a Döcher György „Csontkezű” és testőre, „Bolgár Misi” ellen 1999-ben, a fővárosi Palotás Presszóban végrehajtott merénylet aktáit, mivel új információk merültek fel az ügyben.

Közel 30 éve Döchert és „Tureket” meggyanúsították előbbi barátnője, Harasztia Teodóra 1991-es megölésével, ám 1993-ban az ügyészség megszüntette az eljárást, mert a nyomozó hatóságnak csupán közvetett bizonyítékai voltak a páros ellen.

„Turek” később Szlovákiába tette át a működését, ahol többször is letartóztatták. A férfi jelenleg is gyanúsítottja az 1999. március 25-én, a dunaszerdahelyi Fontana Bárban történt mészárlásnak. A Sátor Lajos-féle maffia ellenlábasának számító bűnbanda vezérét, Pápay Tibort és kilenc emberét lőtte agyon három géppisztolyos támadó. A vádalkut kötő H. Lehel, aki később Sátor Lajost saját kezűleg végezte ki, azt vallotta a nyomozóknak, hogy a Fontana Bárban Sátor társa, „Turek” is jelen volt.

További friss információk
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
Tiltott szerencsejáték szervezőire csaptak le Győrben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat