Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ukrán moslék zaklatott a HÉV-en egy fiatal nőt, akinek az apja aztán a megállóban sniccerrel vágta meg a nyakát
Privátkopó 2024. 02. 06. 7:56:00

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy egy férfi tapétavágó késsel vágta meg egy másik férfi nyakát egy HÉV-megállóban.A rendőrség szerint vasárnap a gödöllői HÉV-en utazott egy 21 éves nő, akit három ismeretlen férfi a gyanú szerint zaklatni kezdett, az egyikük - akarata ellenére - simogatta. A nő felhívta az apját és elmondta, mi történt, aki a megállóba sietett, és felelősségre vonta a három férfit.

Szóváltás és dulakodás alakult ki, és az apa egy nála lévő sniccerrel megvágta az egyik férfi nyakát. A sebesült férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A rendőrség garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat büntetőeljárást, a körülményeket vizsgálják. Az esetről a kerepesi polgármester, Gyuricza László azt írta: „Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta. A támadó jelenleg mentőben van, nincs életveszélyben. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.”

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat