Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
Privatkopo.info 2022. 05. 04. 7:35:00

Mentők és rendőrök érkeztek 2022. május 1-én, délután egy zsámboki házhoz, ahonnan egy 57 éves férfit vittek kórházba, miután élettársa - vitájuk közben - egy 15 centiméteres pengehosszúságú késsel megszúrta. A sértett a vállán és bal oldalán szerzett sérülést; a kórházban kiderült, állapota életveszélyes.A nyomozók a helyszínről a sértettel együtt élő 54 éves nőt előállították és kihallgatták, aki vallomásában részletesen taglalta az aznapi eseményeket. Állítása szerint több deci pálinkát és sört engedtek le a torkukon a nap folyamán, amikor a férfi egyszer csak fenyegetni kezdte, ettől pedig annyira megijedt, hogy kést ragadott. Az asszony megszúrta a férfit, aki vérezni kezdett, ekkor hívtak hozzá mentőt.

S. Istvánnéval szemben a további eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya.

További friss információk
Letartóztatásban a különös visszaeső díler
„Ég veled, Ricsi!” - végül a drogok és a szteroidok végezték el a bíróság munkáját
10 év szabadságvesztésre ítélték a 6, illetve 7 éves kislányokkal szexuális cselekményeket végeztető férget
Bűnügyi őrizetben a szabolcsveresmarti drogkereskedő
Megszúrta élettársát egy 54 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat