Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kiskorúra támadt a pilisi állomáson egy férfi
Privátkopó 2024. 04. 16. 13:20:00

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki fia haragosára támadt Pilisen. A vádirat szerint a vádlott fia és a kiskorú sértett között 2023 nyarán nézeteltérés alakult ki, és egymásnak sértő üzeneteket küldtek.

A vádlott 2023. szeptember 1-jén, Pilisen autózott, amikor észrevette a sértettet és barátait. Ekkor eléjük hajtott, majd kivett a kocsi csomagtartójából egy vascsövet, és azzal a fiatalok felé közelítve kérte a sértetten számon a korábbi üzeneteit. A kiskorú felpattant a kerékpárjára és azzal elmenekült. Az elkövető még utána dobta a vascsövet, de nem találta el.

A sértett a pilisi vasútállomásra hajtott, ahová a vádlott követte autóval, majd ismét megtámadta. Az elkövető többször fején és testén is megütötte a fiatalt ököllel, aki a földre esett.

A helyszínen lévő személyek ekkor elhúzták a vádlottat a sértettől, aki visszament a gépkocsijához. Ott ismét magához vette a korábban már használt vascsövet és ismét a sértett felé indult. A sértett azonban ezt látva elmenekült a vágányok felé, ahová a vádlott már nem követte.

A Monori Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat