Ma: 2024.05.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Cigány rabló a járókelőknek: „csak viccelődünk”
Privátkopó 2024. 04. 15. 10:16:00

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette és más bűncselekmény miatt. Az elkövető egy mobiltelefont akart elvenni a sértettől, ezért egy szerszámmal fenyegette, majd amikor egymás kezét rángatták, az arra járóknak azt mondta, hogy csak viccelődnek.A vádlott 2023. október közepén, hajnalban, Mezőkövesden, az utcán tartózkodott egy férfi ismerősével, akinek a kezéből egy hirtelen mozdulattal kivette a mobiltelefonját és elszaladt. A sértett utánament és kérte, adja vissza a telefont. A férfi odanyújtotta, de csak azért, hogy mutassa meg a belépési kódot, a sértett azonban visszavette a telefont, berakta a farzsebébe.

Az elkövető többször a zseb felé nyúlt, próbálta kivenni a telefont, majd egy csavarhúzónak látszó famegmunkáló ráspollyal fenyegetve követelte a készüléket. A férfi a zsebhez nyúlva megfogta a telefont, mire a sértett ráfogott a kezére. Kezüknél fogva rángatták egymást, két arra járó férfi rákérdezett mit csinálnak, a vádlott azt mondta, csak viccelődnek. Végül letépte a sértett nyakláncát, a telefont kicsavarta a kezéből és elfutott.

A férfi néhány nappal korábban Mezőkövesden, egy vendéglő udvaráról ellopott egy 350 000 forint értékű lapvibrátort, amit ismeretlen személynek értékesített.

Az ügyészség a büntetett előéletű, letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetése végrehajtásának elrendelésével.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat