Ma: 2024.04.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
2024. 03. 22. 5:54:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt négy kábítószer-kereskedővel szemben, akik Budapesten és Érden árultak többféle drogot.A vádirat szerint egy felnőtt fivérpár és egyikük felesége fel akartak építeni egy ikerházat, amelyhez közösen megvásároltak egy építési telket. Mivel azonban a házzal kapcsolatos költségek folyamatos fedezésére már nem volt elegendő a törvényes jövedelmük, 2021 októberétől kábítószerrel kezdtek kereskedni.

Az egyik fivér több különböző forrásból, heti rendszerességgel, nagy tételben, többféle kábítószert - marihuánát, amfetamint, MDMA-tartalmú ecstasy tablettát, mefedront, valamint kokaint - szerzett be, amelyeket ezt követően a felesége mért le és adagolt ki egy Budapest XXII. kerületi lakásban, majd a kereslet bővülésével kibéreltek egy közeli garázst is. Itt, férje távollétében, a feleség bonyolította le az adásvételeket, de az értékesítésbe bevonták a fivérek apját is, aki Érden árulta a kábítószereket.

2022. június 21-én, éjszaka a rendőrök összehangolt akció keretében elfogták az elkövetőket és tőlük a jelentős mennyiség alsó határát közel nyolcvanszorosan meghaladó mennyiségű kábítószert, annak méréséhez, csomagolásához, tárolásához használt, illetve arra szánt mérlegeket, fóliázó gépet, simítózáras tasakokat, fóliákat, valamint 9 millió forintot és közel 23 ezer eurót foglaltak le.

A Fővárosi Főügyészség a négy személyt társtettesként elkövetett jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével vádolja, és velük szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását, valamint a lefoglalt kábítószer és pénz elkobzását is indítványozza.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat