Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
2024. 03. 22. 5:54:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt négy kábítószer-kereskedővel szemben, akik Budapesten és Érden árultak többféle drogot.A vádirat szerint egy felnőtt fivérpár és egyikük felesége fel akartak építeni egy ikerházat, amelyhez közösen megvásároltak egy építési telket. Mivel azonban a házzal kapcsolatos költségek folyamatos fedezésére már nem volt elegendő a törvényes jövedelmük, 2021 októberétől kábítószerrel kezdtek kereskedni.

Az egyik fivér több különböző forrásból, heti rendszerességgel, nagy tételben, többféle kábítószert - marihuánát, amfetamint, MDMA-tartalmú ecstasy tablettát, mefedront, valamint kokaint - szerzett be, amelyeket ezt követően a felesége mért le és adagolt ki egy Budapest XXII. kerületi lakásban, majd a kereslet bővülésével kibéreltek egy közeli garázst is. Itt, férje távollétében, a feleség bonyolította le az adásvételeket, de az értékesítésbe bevonták a fivérek apját is, aki Érden árulta a kábítószereket.

2022. június 21-én, éjszaka a rendőrök összehangolt akció keretében elfogták az elkövetőket és tőlük a jelentős mennyiség alsó határát közel nyolcvanszorosan meghaladó mennyiségű kábítószert, annak méréséhez, csomagolásához, tárolásához használt, illetve arra szánt mérlegeket, fóliázó gépet, simítózáras tasakokat, fóliákat, valamint 9 millió forintot és közel 23 ezer eurót foglaltak le.

A Fővárosi Főügyészség a négy személyt társtettesként elkövetett jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével vádolja, és velük szemben fegyház- és pénzbüntetés kiszabását, valamint a lefoglalt kábítószer és pénz elkobzását is indítványozza.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat