Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Drogdíler család ellen emeltek vádat Salgótarjánban
Privatkopo.info 2022. 05. 11. 5:49:00

Egy „navajonki” család mindhárom tagja kábítószerrel kereskedett Salgótarjánban, a Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt - tájékoztatott a Nógrád Megyei Főügyészség.A kábítószeres bűncselekmény miatt korábban már elítélt férfi és élettársa 2019 októberében Budapestre utazott, hogy a rendszeres vásárlók kiszolgálása érdekében drogot vásároljon - tárta fel a nyomozás.

Egy ismeretlentől új pszichoaktív anyagot tartalmazó szert vettek, és visszaindultak Salgótarjánba. Ott azonban megállították őket a rendőrök, és a nő táskájában megtalálták a több mint 160 gramm fehér színű, porszerű, kristályos anyagot, amelyről később bebizonyosodott, hogy etil-heptedron nevű új pszichoaktív anyagot tartalmazott.

A vádlottak sofőrjének szervezetéből drog volt kimutatható, ezért neki bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt kell felelnie.

Vádat emelt az ügyészség a férfi lánya ellen is, aki rendszeresen értékesített bódító hatású anyagot egy kazári vevőjének, amíg 2020 decemberében tetten nem érték. Az ügyészség a fogyasztója ellen is vádat emelt.

Az apát, az elsőrendű vádlottat az ellene megindult büntetőeljárás sem tartotta vissza: 2020 decemberében 13,6 gramm etil-hexedront adott el 20 ezer forintért egy vevőjének.

Az ügyészség a többszörös visszaeső férfi, az élettársa és a férfi - kábítószeres bűncselekmény miatt már büntetett - lánya esetében is szabadságvesztés büntetés kiszabását kérte. A férfinek 4 év fegyház-, a lányának 3 év börtönbüntetést indítványoztak. Az asszonyra - amennyiben beismeri tettét - 2 év, 5 évre felfüggesztett szabadságvesztést kértek, és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványoztak az ügy további két vádlottjára is.

További friss információk
Fojtogatott egy nőt az utcán, mégis elengedték a rendőrök a reptérre
Chatszobában árulták a drogot
Megölte gyermekkori barátját
Húsdarálóval verték össze, majdnem belehalt
Súlyosítás: hat és fél év szabadságvesztésre ítélték az élettársát szabadulása után újra bántalmazó férfit
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat