Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Cigány kulturális bemutató: biztonsági őrökre támadtak a falunapi rendezvény után
Privátkopó 2024. 02. 06. 8:52:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt. Az elkövetők a falunapi rendezvényről zárást követően nem akartak távozni, vitába keveredtek a biztonsági őrökkel, méteres kerítés lécekkel és fél tégla nagyságú kövekkel dobálták őket. A vádirat szerint a vádlottak 2022. augusztus elején, este, egy borsodi településen, az iskolaudvaron tartott falunapon vettek részt. Késő éjszaka a rendezvény befejeződött, azonban a vádlottak és két ismeretlen társuk a biztonsági személyzet felszólítása ellenére sem akartak távozni.

A vita során a férfiak  kimentek az utcára, de folyamatosan szidalmazták a biztonsági őröket, majd egy kerítésből méteres hosszúságú léceket feszítettek ki, azokkal fenyegették őket. Az elkövetők fél tégla nagyságú köveket szedtek fel, amiket az ekkorra már velük szemben láncban felálló biztonsági őrök irányába dobáltak. Senkit nem találták el, mert az őrök kitértek, majd odamentek a vádlottakhoz és elvették tőlük a náluk maradt kerítésléceket, így az elkövetők felhagytak cselekményükkel és távoztak a helyszínről.

Az ügyészség a büntetett előéletű és más ügyben szabadságvesztés büntetésüket töltő vádlottak közül az egyikkel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, a másik többszörös visszaeső vádlottal szemben fegyházbüntetést és  közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

További friss információk
Gyermekpornográfia elkövetőjével szemben emelt vádat az ügyészség
Letartóztatásba került az embercsempész banda vezére
Fogva tartotta, megütötte, megrugdosta és ollóval bántalmazta volt feleségét
Egy év alatt több százszor zaklatta volt élettársát
Prostituáltakat dolgoztattak a székesfehérvári éjszakai bárban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat