Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Féltékenységből brutálisan összeverte élettársát
Privátkopó 2024. 04. 16. 13:26:00

A férfi ököllel és egy szerszámnyéllel is ütéseket mért a nőre, aki súlyos sérüléseket szenvedett.A vádirat szerint az elkövető 2023. július 25-én, este, a hajdúszoboszlói otthonukban összeveszett az élettársával, mert féltékeny volt a nőre. Dühében szidta és ököllel többször megütötte.

A sértett elmenekült a házból, ahová másnap visszatért. A vádlott azonban ismét bántalmazta, az arcán és a hátán ököllel többször megütötte, közben felvett egy szerszámnyelet, amivel a lábára mért ütéseket.

A férfi kitartóan bántalmazta az erőszaktól sokkos állapotban síró nőt, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. 

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a férfival szemben különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. Vádiratában börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat