Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
Privátkopó 2024. 06. 04. 7:11:00

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki többször megverte barátnőjét és a vele egy háztartásban élő nagyszülőjét.A vádirat szerint a férfi 2022 augusztusában az interneten ismerkedett meg budapesti barátnőjével, akivel személyesen a fővárosban találkozott először, majd két nap múlva már együtt utaztak a férfi somogyi lakhelyére. A vádlott azonban a vele tartó nőt a kistelepülésen lévő lakóhelyén többször bántalmazta, először a játszótérnél, ahol egy padon ülve a nőt ököllel mellkason ütötte, majd a bolt felé menet a sértett kutyája miatti vita során a sértettet az arcán is megütötte és a nyakát szorította.

A korábbi élettársa vélt megcsalása miatt indulatos férfi a nagyanyját sem kímélte, amikor 2022 novemberében közös otthonukban napokon keresztül az őt nyugtatni próbáló sértettet hajánál fogva rángatta és húzta a földön, arcon ütötte, valamint hasba rúgta.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. 

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat