Ma: 2021.10.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Feladta magát a rendőrségen az újszülött kislányát buszmegállóban hagyó nőszemély
Privatkopo.info 2021. 10. 14. 5:44:00

Egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár 2021. október 10-én, késő délután. Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti.Az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai a kisbabát megvizsgálták, és megállapították, hogy nem sokkal korábban jött világra. A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

További friss információk
Feladta magát a rendőrségen az újszülött kislányát buszmegállóban hagyó nőszemély
Hónapokon keresztül terrorizálta szerelmét, időnként meg is erőszakolta
Jogerős ítélet a féltékenységből verekedő férj ügyében
Kirabolta áldozatát a „navajonki”, búcsúzóul puszit és ökölpacsit kért tőle
Jogerősen elítélték a szexmunkásokat „menedzselő” egykori popénekest
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat