Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Húsdarálóval verték össze, majdnem belehalt
Privátkopó 2023. 05. 25. 7:26:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 58 éves nővel szemben, aki 2021 őszén együtt italozott egy férfi ismerősével, az ügy másik vádlottjával, majd amikor ezt a nő élettársa szóvá tette nekik, húsvillával és húsdarálóval támadtak rá és megpróbálták őt megölni. A vádlott férfi a bántalmazáshoz használt húsdarálót végül egy közeli óvoda udvarára dobta.A vádirat szerint a sértett az élettársával, az egyik ügy egyik vádlottjával, Budapest X. kerületének egyik erdős részén, egy kunyhóban élt, a másik vádlott pedig a közelükben lakott, ezért jól ismerték egymást, valamint gyakran töltötték együtt az időt hármasban. A sértett egy korábbi betegsége miatt meggyengült fizikai állapotban volt, amivel a vádlottak is tisztában voltak.

A vádbeli napon, 2021. szeptember 30-án, a délutáni órákban mindhárman a kunyhónál italoztak, majd később a sértett bement lefeküdni, az élettársa és a másik férfi azonban kint maradt a kunyhó előtt és folytatták az italozást. A sértett az esti órákban felébredt, kiment a kunyhó elé és számon kérte az élettársát amiatt, hogy azóta is a másik férfi társaságában tölti az időt. Emiatt a sértett és az élettársa között szóváltás alakult ki, amelynek során a nő dühében felkapott egy húsvillát, amivel többször is a sértett mellkasa felé szúrt, a férfi azonban kitért a támadás elől.

Ezután a nő még egy üres borosüveggel is fejen ütötte a sértettet, majd ezután a másik vádlott kezébe adott egy több mint 1 kg súlyú öntöttvas húsdarálót és felszólította a férfit, hogy azzal üsse tovább a sértettet. A sértett megpróbált elmenekülni, de ekkor a férfi elkövető fejbe dobta őt a húsdarálóval, aminek hatására elesett. Ezután a támadó odalépett hozzá és az eszközzel még több ütést mért a földön fekvő sértett fejére. Azonban a sértettnek sikerült ezután felállnia és kimenekülnie egy közeli útra, ahol az arra haladó autósoktól kért segítséget. A férfi követte őt, amelynek során a támadáshoz használt húsdarálót bedobta egy közeli óvoda udvarára. Amikor utolérte a sértettet, puszta kézzel akarta folytatni a bántalmazását, ebben azonban a sértett segítségére siető szemtanúk megakadályozták.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes fejsérüléseket szenvedett. A támadás - annak eszközére, módjára, és a támadott testtájékra is figyelemmel - alkalmas volt a sértett életének kioltására, annak elmaradása kizárólag a sértett védekezésének és a véletlennek volt köszönhető.

A Fővárosi Főügyészség az élettársat és annak bűntársát emberölés bűntettének kísérletével vádolja és mindkettőjükkel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A vádlott férfi román állampolgár, ezért a főügyészség az ő vonatkozásában Magyarország területéről történő határozott idejű kiutasítást is indítványoz.

További friss információk
Terrorcselekménnyel fenyegetett egy 43 éves férfi
Gyermekei előtt fenyegette meg a buszsofőrt
Visszaélt orvosi helyzetével - lebuktatta az NVSZ
Önbíráskodás egy budapesti irodaházban
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat